Facebook
home activiteiten discozwemmen

Discozwemmen

Data discozwemmen:

3 februari 2018 Carnavalsdisco
26 mei 2018 Zomerdisco

Lekker swingen en zwemmen! Kletsen met vrienden en vriendinnen, goede en flitsende muziek........dat is DISCOZWEMMEN! Het bad wordt weer omgetoverd tot een supercoole zwemdiscotheek!

We organiseren regelmatig op de zaterdagavond Discozwemmen voor de jeugd. Samen met een dj. wordt deze avond een gezellige, dolle boel, in een ontspannen sfeer. Kom ook swingen in èn op het water!. De kinderen zonder zwemdiploma worden verplicht armschijven te dragen! De avond is verdeeld in twee groepen. De eerste groep is voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en is van 18:00 tot 19:30. De tweede groep is voor kinderen van 8 t/m 11 jaar en is van 19:30 tot 21:00.

De huisregels zijn ook deze avond van kracht; Bij de laatste groep mogen alleen kinderen met tenminste een diploma A deelnemen. Bij twijfel aan zwemvaardigheid kunnen we ze verwijzen naar het ondiepere gedeelte. Vanwege veiligheid mogen en kunnen we niet meer dan 40 kinderen per groep toelaten. Er wordt absoluut geen uitzondering gemaakt.

Wil je er zeker van zijn dat je erbij kunt zijn? Geef je dan op via info@aquaactief.nl. Voor actuele prijzen zie onze tarieven. Let op: vol = vol!