Facebook
home activiteiten discozwemmen

Discozwemmen

Data discozwemmen:

5 oktober 2019 Inkie's verjaardag
30 november 2019 AquaActief sinterklaasfeest

Lekker swingen en zwemmen! Kletsen met vrienden en vriendinnen, goede en flitsende muziek........dat is DISCOZWEMMEN! Het bad wordt weer omgetoverd tot een supercoole zwemdiscotheek!

We organiseren regelmatig op de zaterdagavond Discozwemmen voor de jeugd. Samen met onze dj wordt deze avond een gezellige, dolle boel, in een ontspannen sfeer. Kom ook swingen in èn op het water!. De kinderen zonder zwemdiploma worden verplicht armschijven te dragen! De avond is voor kinderen van 4 t/m 11 jaar en is van 18:00 tot 20:00. Van 19:30 tot 20:00 gaat de bodem verder naar beneden en mogen de kinderen met minimaal diploma A zwemmen.

De huisregels zijn ook deze avond van kracht; Bij de laatste groep mogen alleen kinderen met tenminste een diploma A deelnemen. Bij twijfel aan zwemvaardigheid kunnen we ze verwijzen naar het ondiepere gedeelte. Vanwege de veiligheid mogen en kunnen we niet meer dan 40 kinderen toelaten. Er wordt absoluut geen uitzondering gemaakt.

Wil je er zeker van zijn dat je erbij kunt zijn? Geef je dan op via info@aquaactief.nl. Voor actuele prijzen zie onze tarieven. Let op: vol = vol!