Facebook
home

Sinterklaasfeest

Sinterklaas komt bijna met zijn pakjesboot uit Spanje. Sint heeft een email gestuurd naar AquaActief zwemschool dat hij samen met zijn Pieten op zaterdag 25 november om 15.00 uur langs komt om drie kwartier samen met ons het Sinterklaasfeest te vieren. We vieren we het grote AquaActief Sinterklaasfeest in de grote zaal van het Kristal, Distelvlinderlaan 320, Zuidbroek, Apeldoorn.

Na afloop van het feest, zal er in het zwembad een AquaPietenDisco zijn voor alle kinderen van alle leeftijden. Eerst staat de zwembadvloer op 15 centimeter. Dus ook de allerkleinsten kunnen discodansen in het water.  Natuurlijk zorgen we voor voldoende toezicht. Sinterklaas en zijn gevolg zullen ook een kijkje nemen in het zwembad! Vergeet dus niet je badpak of zwembroek mee te nemen. Van 16.30 tot 17.00 uur zal de bodem verder zakken zodat de kinderen die minimaal een A-diploma hebben nog even kunnen zwemmen op gave discomuziek.

We hopen jullie allemaal op zaterdag 25 november om 15.00 uur in het Hart van het Kristal in Zuidbroek te zien. (De zaal gaat om 14.50 open).