Facebook
home activiteiten sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest

Sinterklaas komt ook dit jaar weer met zijn pakjesboot uit Spanje. Sint heeft een e-mail gestuurd naar AquaActief zwemschool dat hij samen met zijn Pieten op zaterdag 24 november 2018 om 15:00 uur langskomt. Samen met ons viert hij het Sinterklaasfeest gedurende drie kwartier in de grote zaal van het Kristal, Distelvlinderlaan 320, Zuidbroek, Apeldoorn.

Na afloop van het feest zal er in het zwembad een AquaPietenDisco zijn voor alle zwemles kinderen van alle leeftijden. Het eerste uur staat de zwembadvloer op 15 centimeter. Dus ook de allerkleinsten kunnen discodansen in het water. Natuurlijk zorgen we voor voldoende toezicht. Sinterklaas en zijn gevolg zullen ook een kijkje nemen in het zwembad en is er voldoende gelegenheid om met Sint op de foto te gaan! Van 16:30 tot 17:00 uur zal de bodem zakken zodat de kinderen die minimaal een A-diploma hebben nog even kunnen zwemmen op de gave discomuziek van onze DiscoPiet “R”.

Dit jaar mogen de kinderen uiteraard weer hun schoen zetten. Ook als ze niet op het grote Sinterklaasfeest aanwezig kunnen zijn, worden de schoentjes gevuld met een kleigheidje en wat lekkers! Zorg dat je vóór 22 november je schoen, met je kleurplaat erin, hebt gezet bij Ten Tije in de Maten óf in zwembad het Kristal in Zuidbroek. De kinderen van onze locatie Spelderholt in Beekbergen mogen hun schoen en kleurplaat meegeven aan de docent. Alle schoenen zullen op 24 november in zwembad het Kristal staan, waar u ze gevuld weer kunt ophalen. Schoenen die blijven staan, bewaren we nog twee weken in het Kristal.

Download hier de kleurplaat, of vind hem op de persoonlijke pagina van het leerlingvolgsysteem, zodat de mooiste tekeningen kunnen worden gemaakt. De docenten van AquaActief zwemschool hebben gedrukte exemplaren, mocht printen niet mogelijk zijn. De kleurplaten worden door Sinterklaas bekeken, waarna 10 meisjes en 10 jongens een extra cadeautje zullen krijgen omdat zij het leukst hebben gekleurd. We hopen jullie allemaal op zaterdag 24 november om 15:00 uur in het hart van het Kristal in Zuidbroek te zien. (De zaal gaat om 14:50 open).