Facebook
home

Snelcursus

Uniek bij AquaActief zwemschool: de 50 lessen garantie!

Pas na het vervolledigen van het hele zwem-ABC zijn de kinderen compleet zwemveilig, zwemvaardig en toegerust voor de Nederlandse zwemcultuur. Het A-diploma is daarom niet voldoende om tijdens recreatieve uren echt met plezier te kunnen zwemmen. Het C-diploma leert kinderen nog meer op onverwachte situaties te reageren en om te gaan met bijvoorbeeld stromingen in zwemparadijzen.

Bij AquaActief zwemschool gaat een hoog percentage door voor het volledige zwem-ABC, omdat de zwemlessen niet alleen kinderen vaardiger maakt in water, maar juist ook het plezier benadrukt! Kinderen hebben misschien een kortere spanningsboog, maar juist de afwisseling tijdens deze lessen kent een hoog rendement. Door deze unieke aanpak hebben vele kinderen hun volledige zwem-ABC klaar op een korte tijdsperiode: binnen het jaar!

Kinderen krijgen een les van 2 uur, waarin een pauze van 15 minuten is ingebouwd voor een hapje, drankje en plas pauze. Uit de praktijk is zelfs gebleken dat kinderen deze pauze als lang ervaren en niets liever willen dan het water weer in gaan! Bij een aanwezigheid van 90% (dat is wel een eis voor de vlotte doorstroming) is de garantie niet alleen handig, maar ook absoluut haalbaar!

Ook voor ouders dé ideale oplossing; ouders en begeleiders hoeven niet de volledige lestijd in het zwembad, horeca of hal te wachten. Financieel weet u ook precies waar u aan toe bent. U koopt in één keer het hele zwem-ABC af! Mocht uw kind het (om wat voor reden dan ook) niet halen binnen de gestelde periode, dan neemt AquaActief zwemschool de overige zwemlessen voor zijn rekening! Nog een voordeel: het hele zwem-ABC is binnen één jaar al compleet en er kan dus snel, maar met een gerust hart, worden gezwommen in alle zwembaden!

Deze zwemlessen worden aangeboden in zwembad Het Kristal in Apeldoorn.