home zwemlessen overige zwemlessen zwemlessen in één pakket

Zwemlessen in één pakket

AquaActief zwemschool biedt unieke zwemlessen aan in de vorm van pakket zwemmen.

Heeft u twee kinderen die tegelijk op les gaan? Heeft u een buurmeisje of buurjongen die samen op les wil met uw kind? Stel dan zelf een zwemgroep samen! Handig voor bijvoorbeeld carpoolen of als je vanuit dezelfde school komt: samen in één groep met bekende kinderen.

Pakket zwemmen is ook een geweldige mogelijkheid voor de iets grotere "kinderen" die zich niet prettig voelen om zwemles te volgen met kinderen die gemiddeld 5 tot 8 jaar jonger zijn. Zij mogen ook in een privé sfeer afzwemmen.
Dit is een goede mogelijkheid om b.v. broertjes en zusjes of buurmeisjes en buurjongetjes samen te laten zwemmen. Hoe kleiner de groep, hoe meer aandacht! U bepaalt dus zelf een samenstelling van de groep en de lestijd (altijd in overleg met AquaActief zwemschool)

Zwemlessen in Pakket kunnen worden samengesteld vanaf twee kinderen. Er wordt een passende lestijd gekozen, er wordt één vast bedrag betaald per les en er wordt 1 keer per week een half uur gezwommen. Hetzelfde geldt voor een groep van 3 of 4. Zo kan zelf worden bepaald wie er in de groep komt en er hoeft bv maar één keer per maand te worden gereden als je met ouders afwisselt!
Wat een uitkomst…!!!

Stel dus nu uw eigen groep samen: allen samen op les en grote individuele aandacht van de leerkracht. Deze lessen zijn voor kinderen vanaf 4 jaar, er wordt gewerkt met het digitale leerlingvolgsysteem én met het stimuleringsprogramma van Inkie.

Kinderen stromen in het laatste deel in bij het WPA zwemmen.

Prijs op aanvraag.