home zwemlessen overige zwemlessen snelcursus

Snelcursus

Haal je zwem-ABC binnen1 jaar!

Pas na het hele zwem-ABC van de Nationale Raad Zwemveiligheid zijn de kinderen compleet zwemveilig en zwemvaardig. Het A-diploma is het basis diploma van het zwem-ABC. Met het B én C-diploma leren kinderen nog meer op onverwachte situaties te reageren of bijvoorbeeld met stromingen in drukke zwemparadijzen om te gaan. Deze 1,5 uur zwemlessen worden aangeboden in zwembad Het Kristal in Apeldoorn.

Bij AquaActief zwemschool gaan de meeste kinderen door voor het volledige zwem-ABC, omdat de zwemlessen niet alleen kinderen vaardiger maakt in water, maar juist ook het plezier benadrukt! Kinderen hebben misschien een kortere spanningsboog, maar juist de afwisseling tijdens deze 1,5 uur lessen kennen een hoog rendement. Door deze unieke aanpak hebben vele kinderen hun volledige zwem-ABC binnen 1 jaar!

Bij een aanwezigheid van 90% van de zwemlessen is het zwem-ABC binnen een jaar absoluut haalbaar! Mocht uw kind (om wat voor reden dan ook) dit niet halen, dan neemt AquaActief zwemschool de overige zwemlessen voor zijn rekening! Uw kind maakt het zwem-ABC af tijdens de reguliere lessen van 45 minuten.

Financieel weet u ook precies waar u aan toe bent. U koopt in één keer het hele zwem-ABC af!
Inschrijven kan via; Inschrijven