Facebook
home

Zondag 1,5 uur zwemles

Dubbele zwemles op zondagmiddag t/m eind december 2021.

Zodra wij weer open zijn, gaan we direct de eerste zondag met niveau 1 van start voor het A én B diploma. Er zijn veel kinderen die al lang wachten op hun eerste zwemles en die hadden verwacht dat ze voor de zomervakantie al konden zwemmen.

Daarom gaan we direct na opening starten met zwemlessen van 1,5 uur!  Tijdens alle vakanties gaan de zwemlessen gewoon door. Ook in de zomervakantie.

Uw kind blijft in dezelfde groep, met zoveel mogelijk dezelfde docent, van 14.30-16.00 uur óf van 16.00-17.30 uur zwemmen t/m eind december. Mocht het zo zijn dat het B diploma dan nog niet is behaald dan gaan we een plekje zoeken op een andere dag!

AquaActief zwemschool voldoet aan de kwaliteit eisen van de Nationale Raad Zwemveiligheid en hebben volledig opgeleide en enthousiaste docenten. Veiligheid en kindvriendelijke aanpak!

U kunt uw kind inschrijven via onze website; www.aquaactief.nl. Inschrijven voor de wachtlijst is GRATIS! Financieel weet u ook precies waar u aan toe bent. U koopt in één keer het A+B diploma af, inclusief proef- en afzwemmen! Kijk hier voor onze tarieven.