Facebook
home zwemlessen zwem-abc accres kaart

Accreskaart

LEKKER ZWEMMEN MET DE ACCRES CARD!

Kinderen leren beter zwemmen door veel en regelmatig te oefenen

Het zwembad van Ten Tije in de Maten en Spelderholt in Beekbergen voldoen niet aan de eisen van de NRZ om af te zwemmen. AquaActief zwemschool zwemt daarom af in zwembad het Kristal aan de Distelvlinderlaan 320 in Apeldoorn, Zuidbroek.

Speciaal voor ouders met jonge kinderen is de zondag het familiezwemmen (AquaFamily zwemmen) in zwembad het Kristal. Ons zwembad is bij uitstek geschikt om met uw kinderen rustig te zwemmen. Juist omdat ons zwembad niet al te groot is, geen glijbanen of springplanken heeft, kunt u rustig oefenen. Een ideaal moment voor elk leskind uit al onze zwembaden om in deze afzwem locatie te zwemmen!
Het laatste half uur zal het zeil in het water worden gehangen waardoor u deze vaardigheid ook kunt oefenen. De bodem wordt naar 2.00 meter gebracht en de lesmaterialen kunnen vanaf dan worden gebruikt. Er is altijd een toezichthouder aanwezig.

Zolang uw kind bij AquaActief zwemschool vanaf het A diploma op leszwemmen zit, bieden wij u de Accres Card aan. Uw zoon/dochter mag dan gratis, onder begeleiding van een betalende volwassene, zwemmen in;

Zwembad het Kristal, Distelvlinderlaan 320, 7323 XB Apeldoorn
Aquacentrum Malkander, Dubbelbeek 56, 7333 NJ Apeldoorn
In de zomermaanden in het openluchtbad het Boschbad, Felualaan 29, 7313 GM Apeldoorn

U hoeft alleen het onderste strookje in te vullen van de onderstaande link van de PDF, samen met een pasfoto van uw kind en gepast geld in te leveren bij de docent van uw AquaActief zwemschool.
Zodra uw kind bij AquaActief zwemschool met zwemles stopt, vervalt de Accres Card.

Wij hopen door deze samenwerking met Accres het zwemplezier te vergroten en de overgang naar het grote bad te verkleinen.