Facebook
home zwemlessen zwem-abc aquafamily zwemmen

AquaFamily zwemmen

Het is belangrijk regelmatig te oefenen met zwemmen tijdens, maar ook na de zwemlessen. Als uw kind nog geen diploma heeft is het belangrijk dat de zwemslagen regelmatig geoefend worden, zodat uw kind eerder gewend raakt aan de slagen, en daarmee geautomatiseerd raakt. Wanneer uw kind al een zwemdiploma heeft, is het belangrijk regelmatig te blijven zwemmen om de techniek te behouden.

Er is speciaal voor ouders met jonge kinderen, de zondagmiddag gereserveerd voor AquaFamily zwemmen in zwembad het Kristal. 
Ons zwembad is bij uitstek geschikt om met uw kinderen rustig te oefenen, juist omdat ons zwembad niet al te groot is, en geen glijbanen of springplanken heeft. Het zwembad is 32 graden en daarmee ook heerlijk voor de allerkleinsten!

's Middags wordt het zeil in het water gehangen zodat u ook het onderwater zwemmen met uw kind kunt oefenen. De bodem wordt naar 2.00 meter gebracht en de lesmaterialen kunnen vanaf dan worden gebruikt. Er is ook altijd een zwemdocent aanwezig voor vragen en (korte) tips.

Heeft uw kind bij ons zwemles? U kunt eenmalig een accreskaart aanschaffen, waarmee uw kind gratis, onder begeleiding van een betalende volwassene, kan zwemmen tijdens het AquaFamily zwemmen in het kristal of bij de locaties van accres (malkander en boschbad). Vul het formulier in en lever deze in bij de zwemdocent van uw kind en geniet van het heerlijke zwemwater!

Let op! Wij hanteren voor AquaFamily zwemmen TWEE tarieven

1 volwassene + 1 kind mét een Accres pas

1 kind van 0 t/m 17 jaar zónder Accres pas (onder begeleiding van 1 betalende volwassene).

Bij binnenkomst controleren wij de betaling. Heeft u niet of te weinig betaald dan sturen wij u alsnog een factuur inclusief €2.50 administratiekosten.

Inschrijven kan online via ons online reserveringssysteem (Alle Activiteiten -> Alle Activiteiten -> AquaFamily)