Facebook
home zwemlessen overige zwemlessen zwemles voor volwassenen

Zwemles voor volwassenen

Voor volwassenen en tieners kan het een hele stap zijn om op latere leeftijd te leren zwemmen. Mogelijk heeft u een angstige ervaring meegemaakt met water of komt u uit een land waar zwemles niet noodzakelijk of mogelijk was. AquaActief zwemschool biedt zwemlessen voor tieners en volwassenen, die erop zijn gericht u op latere leeftijd vertrouwd te maken met het water. Onder professionele begeleiding kunt u in uw eigen tempo wennen aan het water en het aanleren of verbeteren van uw zwemslagen.

Het Kristal biedt de ideale mogelijkheid vertrouwd te raken door een heerlijke temperatuur van 32 graden en door de beweegbare bodem kunt u stapsgewijs wennen in het ondiepe en diepere deel van het bad. In een kleine groep kunt u werken aan uw persoonlijke doelstellingen, onder begeleiding van een professionele docent. Het huidige niveau is geheel onbelangrijk voor deelname aan deze lessen, u kunt samen met de docent een eigen plan maken om vertrouwd te raken met de plezierige en ontspannende kant van water. 

Deze lessen vinden plaats in het Kristal, iedere donderdagavond van 18:15 tot 19:00. U kunt zich aanmelden via info@aquaactief.nl, kom gerust langs om het bad te bekijken of meldt u aan voor een proefles.