Facebook
home activiteiten kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Aqua Party

Vier je kinderfeestje bij AquaActief zwemschool! Kom anderhalf uur zwemmen en spelen in het Kristal. Er zijn verschillende speelmaterialen aanwezig, of speel watervoetbal met al je vrienden! Maak er een knallend feest van met speciale lichtshow en boek een dj! Begeleiders zijn gratis. Wil je naast het zwemmen spelen in Monkey Town Apeldoorn, of lekker genieten van een High Lemonade Party? Bekijk hieronder al onze mogelijkheden! Voor actuele prijzen zie onze tarieven. Reserveren kan via info@aquaactief.nl op de volgende dagen en tijden:
Vrijdag van 18:45 tot 20:15
Zaterdag van 18:00 tot 19:30
Zondag van 14:00 tot 15:30

Aqua Monkey Party

Vier je kinderfeestje bij AquaActief zwemschool en Monkey Town Apeldoorn! Een hele middag plezier met zwemmen, klauteren, glijden, springen en spelen! Kom anderhalf uur zwemmen bij AquaActief zwemschool in het Kristal én anderhalf uur spelen bij Monkey Town Apeldoorn! Daarnaast krijg je bij Monkey Town patat met een snack, of poffertjes, of pannekoeken, onbeperkt limonade, en een cadeautje voor de jarige! Voor actuele prijzen zie onze tarieven. Maak er een knallend feest van met speciale lichtshow en boek een dj! Begeleiders zijn gratis. Reserveren kan via info@aquaactief.nl.

Tijdschema op vrijdag en zaterdag:
16:30 Spelen bij Monkey Town
17:30 Eten bij Monkey Town
18:00 Vertrekken naar Het Kristal
18:45 Zwemmen bij AquaActief zwemschool
20:15 Einde kinderfeestje

Tijdschema op zondag:
14:30 Zwemmen bij AquaActief zwemschool
16:00 Vertrekken van Het Kristal
16:30 Spelen bij Monkey Town
17:15/17:30 Eten bij Monkey Town
18:00 Einde kinderfeestje

Locatie AquaActief zwemschool

Zwembad Het Kristal
Distelvlinderlaan 320
7323 XB Apeldoorn

Locatie Monkey Town Apeldoorn

Sleutelbloemstraat 71 D
7322 AJ Apeldoorn
Nederland

High Lemonade Party

Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje? Vier je (verjaardags)zwemfeest met een 'High Lemonade Party'! Wil je gezellig met je vrienden een feestje vieren? Bij AquaActief zwemschool ben je aan het juiste adres! Kom anderhalf uur zwemmen en spelen met al je vrienden! Een half uur vóór of ná het zwemmen staat in de hal van het zwembad een vrolijk gedekte tafel met allerlei lekkernijen. Er zijn zelfs slingers en ballonnen! Helemaal gereserveerd voor je eigen groep, dit is gezellig en intiem. Er zijn geen andere bezoekers aanwezig. Wat krijg je bij de High Lemonade Party:

  • Slagroomsoesjes
  • Chips
  • Poffertjes-fruit-spiezen
  • Pannekoek-hazelnoot-rolletjes
  • Roomboter cupcakejes
  • Snoepjes
  • Onbeperkt limonade

Voor actuele prijzen zie onze tarieven. Maak er een knallend zwemfeestfeest van met speciale lichtshow en boek een dj! Begeleiders zijn gratis. Reserveren kan via info@aquaactief.nl.