AquaFamily zwemmen

Het is belangrijk regelmatig te oefenen met zwemmen tijdens, maar ook na de zwemlessen. Als uw kind nog geen diploma heeft is het belangrijk dat de zwemslagen regelmatig geoefend worden, zodat uw kind eerder gewend raakt aan de slagen en daarmee geautomatiseerd raakt. Wanneer uw kind al een zwemdiploma heeft, is het belangrijk regelmatig te blijven zwemmen om de techniek te behouden.

Er is speciaal voor ouders met jonge kinderen, de zondagmiddag gereserveerd voor AquaFamily zwemmen in zwembad het Kristal. Ons zwembad is bij uitstek geschikt om met uw kinderen rustig te oefenen, juist omdat ons zwembad niet al te groot is, en geen glijbanen of springplanken heeft. Het zwembad is 32 graden en daarmee ook heerlijk voor de allerkleinsten!

’s Middags wordt het zeil in het water gehangen zodat u ook het onderwater zwemmen met uw kind kunt oefenen. De bodem wordt naar 2.00 meter gebracht en de lesmaterialen kunnen vanaf dan worden gebruikt. Er is ook altijd een zwemdocent aanwezig voor vragen en (korte) tips.

Let op! Wij hanteren voor AquaFamily zwemmen TWEE tarieven
1 volwassene + 1 kind gratis onder 18 jaar
1 kind onder 18 jaar

Bij binnenkomst controleren wij de betaling. Heeft u niet of te weinig betaald dan sturen wij u alsnog een factuur inclusief administratiekosten.

Inschrijven kan online via ons online reserveringssysteem 

AquaFamily zwemmen