Zeemeermin zwemmen

Altijd al eens met een staart als Ariel door het water willen zwemmen als een echte zeemeermin? Grijp dan nu je kans! Bij AquaActief zwemschool kan je deelnemen aan een superleuke maar ook spannende zeemeermin cursus.

Tijdens deze cursus leer je de vaardigheden om je snel en sierlijk voort te bewegen in het water met een monofin. Je moet wel in het bezit zijn van een B-diploma en de minimale leeftijd om mee te mogen doen is 6 jaar!

Het is best moeilijk om je de techniek eigen te maken. Je moet met de vissenstaart niet alleen blijven drijven, maar ook echt zwemmen. Het is natuurlijk het allerleukst als je dan ook nog een paar zeemeerminnenkunstjes kunt uitvoeren. Je leert ook hoe je het beste kunt zwemmen met een staart en hoe je langer onder water blijft. Daarnaast is het ook belangrijk dat je veilig zwemt met zo’n staart, want als je het goed doet, ga je heel hard.

De cursus van 4 lessen van 60 minuten wordt gegeven in zwembad het Kristal in Zuidbroek, Apeldoorn. De zeemeermin staart en monofin worden GRATIS in bruikleen gegeven, een eigen vin meenemen mag uiteraard altijd! Neem je zwembril mee! Na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers een echt zeemeermin diploma in onze huisstijl.

Dit is een vaste cursus van 4 lessen. Kunt u niet, dan is het is niet mogelijk om data/tijd te veranderen en/of op een andere datum in te halen. Voor de actuele prijzen zie onze tarieven pagina.

Cursusdata

19 februari 2024

zeemeermin zwemmen