Openwater zwemmen

In een nieuwe exclusieve zwemles biedt AquaActief zwemschool de mogelijkheid voor uw kind vertrouwd te worden met zwemmen in open water. Op een zaterdag voor de zomervakantie zal deze unieke les plaatsvinden op Bussloo van 13:00 tot omstreeks 15:00. We starten het eerste half uur met de kinderen en ouders/verzorgers met theorie, bijvoorbeeld over het herkennen van gevaren, aansluitend met een (kort) theorie examen. Vervolgens zullen we gedurende een uur enkele praktijkonderdelen oefenen in zowel het diepe als het ondiepe gedeelte. Per groep kunnen maximaal 12 kinderen deelnemen, die allen ten minste in het bezit dienen te zijn van het Zwemdiploma B óf tenminste 8 jaar oud zijn. Iedereen kan zich aanmelden voor deze unieke les, en hoeft niet bij ons gezwommen te hebben.

In verband met de veiligheid verplichten wij de kinderen tot het dragen van een felgekleurde badmuts, die vooraf aan de zwemles door de docent aan uw kind zal worden overhandigd. Wanneer er tijdens het praktijkgedeelte twijfels bestaan over de zwemvaardigheid van uw kind kunnen wij besluiten om met uw kind in het ondiepe gedeelte te blijven zwemmen. Na afloop van de open water zwemles ontvangen de kinderen een prachtig diploma in onze huisstijl.

U kunt informatie over open water zwemmen opvragen via . De les is inclusief lesmateriaal dat gebruikt wordt tijdens de praktijkoefeningen en een glaasje limonade voor de kinderen tijdens het theoriedeel.

Het theoriedeel zal plaatsvinden in het restaurant van Pitch & Putt Bussloo, waarna wij ons voor de praktijk zullen begeven naar het strandje voor het restaurant.

Routebeschrijving Pitch&Putt Bussloo

Withagenweg 17
7384 SB Wilp
Ingang 1 Bussloo