Leerlingvolgsysteem

Wij werken met Zwemscore. Zwemscore is een internet volgsysteem waar u thuis de vorderingen van uw kind kunt volgen. Via dit systeem kunt u uw gegevens controleren, bijwerken en lessen afmelden en inhalen. Zwemscore is een persoonlijke pagina waar alleen u op kunt om het zwemtraject te volgen.

Door middel van grappige icoontjes die uw kind zelf kan kiezen kunt u zien hoe op een aantal onderdelen uw kind ervoor staat.

Meldt u tot 12 uur voor aanvang van de zwemles via het leerlingvolgsysteem uw kind af, dan wordt uw tegoed met een les verhoogd. U kunt via de persoonlijke pagina uw kind afmelden. Via deze weg kunt u ook de inhaallessen inplannen. Kijk regelmatig of er plek is. Inhaallessen worden nooit verrekend aan het eind van de zwemopleiding! Lessen kunnen niet afgemeld worden via de telefoon (voice mail), email of facebook. Deze worden niet geaccepteerd. Mocht uw kind langdurig ziek zijn, neem dan contact op via en wij gaan op zoek naar een oplossing! Bij de eerste zwemles van uw kind heeft u een informatiemap gekregen waar bovenstaand verhaal uitgebreid wordt uitgelegd.

Binnen 12 uur voor aanvang van de zwemles moet u een e-mail sturen naar . Dan kunnen wij de docent informeren dat uw kind niet komt, maar kunnen helaas geen tegoeden meer bijschrijven.

Wij adviseren om afgemelde lessen zo snel mogelijk in te halen in het niveau waarin uw kind nu zwemt. Dit vanwege de continuïteit in de voortgang van de zwemles van uw kind. Op deze manier voorkomt u dat er in het laatste niveau een heleboel inhaallessen zijn “opgespaard” die dan niet meer kunnen worden ingepland.

Tegoeden zijn niet overdraagbaar aan derden.

Inloggen in Zwemscore

Lees de handleiding van het Leerlingvolgsysteem